Verdens 10 dårligste sjekketriks

Min interesse for dårlige sjekketriks begynte en sen kveld på Gjøvik, nærmere bestemt på den eneste brune pøbben i byen. Vi var en god gjeng som var ute sammen for å drikke øl, og satt i en mørk krok.

Ei god venninne av meg (skal ikke nevne navn, da tror jeg hun blir litt flau) satt ved siden av meg, i det det kommer en synlig beruset «herremann» i 40-50 åra bort til oss. Alle blir stille. Han kikker på henne. På puppene. På ansiktet. På puppene igjen (og ja, hun har store pupper). Pinlig, pinlig stillhet. På ansiktet. Så sier den fremmede mannen i fullt alvor: Du e væl bra vælutrusta!

HAHAHAHA- Jeg holdt på å knekke sammen. At det går an å starte en samtale med et fremmed menneske med å si noe så åndssvakt! Venninna mi ble rød som en tomat, og temmelig perpleks. Lurer på hva slags reaksjon han egentlig ventet å få. Kanskje han hadde regnet med «takk det samme» og et lurt blunk tilbake…

Uansett. Denne lille hendelsen trigget min interesse for dårlige sjekketriks, eller måter å åpne samtaler med fremmede mennesker på. Jeg satte meg ned og samlet en hel haug. Og her har jeg plukket ut noen av de mest åndssvake og noen søte også.

Her er 10 sjekketriks du ikke vil starte en samtale med:

10. Tenk om livet var et spill og du var terningen. Da skulle jeg gi deg en suss, rulle deg rundt på bordet og håpe på 6…

9. Syns du også det lukter kloroform av denne filla?

8. Hent jakka di baby, du har fått napp.

7. Håper du har fullkasko, for du laget nemlig en stor bul(k) i buksa mi….

6. Du ser så støvete ut – skal jeg feie over deg?

5. Foreldrene dine må være terrorister, siden de har laget den bomba her.

4. Du ser så sliten ut, skal jeg holde puppene dine?

3. Øynene dine har samme farge som Porschen min.

2.  Har du vann i knærne? For det rykker så i ønskekvisten min.

1. Jeg har mistet telefonnummeret mitt, kan jeg få ditt?

Til slutt et par engelske:

I’m no Fred Flintstone, but I can make your Bedrock.

You must be a parking ticket because you have FINE written all over you.

If I could rearrange the alphabet, I’d put U and I together.

Hva er dine beste one-liners?

Loading Facebook Comments ...

2 Thoughts on “Verdens 10 dårligste sjekketriks

  1. Kom og sett deg på fanget mitt, så kan vi snakke om alt som popper opp <3

  2. Pingback: Ehsan Fadakar har et poengChristoffer Biongs blogg | Christoffer Biongs blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation